155818
Książka
W koszyku
Książka prezentuje 25 produktów należących do superżywności i 101 przepisów na smaczne, łatwe do przygotowania potrawy z ich wykorzystaniem. Wzmacniają one system odpornościowy i dostarczają organizmowi najważniejszych składników odżywczych, pomagając utrzymać go w doskonałej formie. Dzięki tej książce zdrowe odżywianie stanie się łatwe, przyjemne i osiągalne dla każdego. Autorka dzieli się wiedzą i doświadczeniem oraz sprawdzonymi sposobami na usprawnienie pracy w kuchni. Proponuje przepisy na dania jednogarnkowe, ekspresowe i nadające się do mrożenia, które pozwolą wzmocnić odporność całej rodziny oraz ograniczyć presję związaną z gotowaniem. Podstawą tych zdrowych, smacznych i zaskakująco prostych do przyrządzenia potraw jest odpowiedni dobór składników. Mają one działanie przeciwzapalne i właściwości przeciwutleniające, co mobilizuje system immunologiczny do zwalczania wielu chorób oraz dolegliwości zdrowotnych. Każdy posiłek to krok w kierunku lepszej odporności. Źródło opisu: https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5087686/kuchnia-na-odpornosc.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Piotrków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 116042 (1 egz.)
Wypożyczalnia Radomsko
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 39799 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Family immunity cookbook : 101 easy recipes to boost health, 2021
101 prostych przepisów
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: The family immunity cookbook : 101 easy recipes to boost health.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Książka prezentuje 25 produktów należących do superżywności i 101 przepisów na smaczne, łatwe do przygotowania potrawy z ich wykorzystaniem. Wzmacniają one system odpornościowy i dostarczają organizmowi najważniejszych składników odżywczych, pomagając utrzymać go w doskonałej formie. Dzięki tej książce zdrowe odżywianie stanie się łatwe, przyjemne i osiągalne dla każdego. Autorka dzieli się wiedzą i doświadczeniem oraz sprawdzonymi sposobami na usprawnienie pracy w kuchni. Proponuje przepisy na dania jednogarnkowe, ekspresowe i nadające się do mrożenia, które pozwolą wzmocnić odporność całej rodziny oraz ograniczyć presję związaną z gotowaniem. Podstawą tych zdrowych, smacznych i zaskakująco prostych do przyrządzenia potraw jest odpowiedni dobór składników. Mają one działanie przeciwzapalne i właściwości przeciwutleniające, co mobilizuje system immunologiczny do zwalczania wielu chorób oraz dolegliwości zdrowotnych. Każdy posiłek to krok w kierunku lepszej odporności. Źródło opisu: https://lubimyczytac.pl/ksiazka/5087686/kuchnia-na-odpornosc.
Uwaga dotycząca finansowania
Książka zakupiona ze środków Budżetu Obywatelskiego Województwa Łódzkiego na 2024 rok „ŁÓDZKIE NA PLUS” – sygnatura 116042
Uwaga dotycząca indeksów
Indeksy: potraw, składników.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej