156905
Książka
W koszyku
A gdyby okazało się, że nie istnieje ani jeden produkt spożywczy, który byłby dobry dla wszystkich? Że nie wszyscy tyją od czekolady i nie wszystkim służą świeże warzywa? W znanym na całym świecie Instytucie Badawczym Weizmanna dr Eran Segal i dr Eran Elinav skrupulatnie zbadali, jak działa na nas to, co jemy. Te jedne z największych w historii badań odżywiania i jego wpływu na zdrowie dowiodły jednoznacznie, że nasze reakcje na spożywane jedzenie są indywidualne i niepowtarzalne. Co to oznacza? Że nie ma najlepszej diety na świecie. Za to możesz się przekonać, jaka jest najlepsza dieta dla ciebie! Dwaj znakomici naukowcy i popularyzatorzy wiedzy oferują proste i skuteczne narzędzia do tego, aby każdy z nas mógł sprawdzić, jakie jedzenie nam służy. W przystępny sposób przekazują wyniki wieloletnich badań, które każdemu pomogą odnaleźć się w gąszczu sprzecznych informacji dotyczących tego, co jeść, a czego nie, żeby zrzucić wagę albo przeciwdziałać chorobom przewlekłym. Ta książka fundamentalnie zmieni to, co myślisz o jedzeniu i jego wpływie na dobre samopoczucie. Witaj na drodze do zdrowszego, szczęśliwszego, dłuższego życia!
Status dostępności:
Wypożyczalnia Bełchatów
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37164 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: "Witamy w świecie przyszłośći odżywiania. Przełomowe badania naukowe, które radykalnie zmienią Twój sposób myślenia o dietach. Odkryj swój indywidualny profil żywieniowy: zachowaj zdrowie i szczupłą sylwetkę".
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 284-303. Indeks.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
A gdyby okazało się, że nie istnieje ani jeden produkt spożywczy, który byłby dobry dla wszystkich? Że nie wszyscy tyją od czekolady i nie wszystkim służą świeże warzywa? W znanym na całym świecie Instytucie Badawczym Weizmanna dr Eran Segal i dr Eran Elinav skrupulatnie zbadali, jak działa na nas to, co jemy. Te jedne z największych w historii badań odżywiania i jego wpływu na zdrowie dowiodły jednoznacznie, że nasze reakcje na spożywane jedzenie są indywidualne i niepowtarzalne. Co to oznacza? Że nie ma najlepszej diety na świecie. Za to możesz się przekonać, jaka jest najlepsza dieta dla ciebie! Dwaj znakomici naukowcy i popularyzatorzy wiedzy oferują proste i skuteczne narzędzia do tego, aby każdy z nas mógł sprawdzić, jakie jedzenie nam służy. W przystępny sposób przekazują wyniki wieloletnich badań, które każdemu pomogą odnaleźć się w gąszczu sprzecznych informacji dotyczących tego, co jeść, a czego nie, żeby zrzucić wagę albo przeciwdziałać chorobom przewlekłym. Ta książka fundamentalnie zmieni to, co myślisz o jedzeniu i jego wpływie na dobre samopoczucie. Witaj na drodze do zdrowszego, szczęśliwszego, dłuższego życia!
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej